De meerkamp specialisatie groep bestaat uit atleten die de keuze hebben gemaakt om voor allround atletiek te gaan; bij de heren wordt dit uiteindelijk de 10 kamp en bij de vrouwen is dit de 7 kamp. Een aantal trainingen worden gezamenlijk afgewerkt en een aantal trainingen worden gedaan bij andere specialisatie trainers.

Voor veel jeugdatleten zijn de trainingen bij de meerkampgroep de eerste stap naar specialisatie; de meerkamptrainingen zelf zijn heel allround, een goede technische basis wordt gelegd, waarna de atleten – in onderling overleg en ieder naar eigen behoefte – al dan niet trainingen gaan volgen bij de verschillende specialisatie trainers bij Sprint of bij de Atletiekunie.

Meerkampers zijn binnen een vereniging erg belangrijk voor de competitieploegen; iets wat bij Sprint hoog  wordt aangeschreven. Deelname aan kampioenschappen moet voor iedereen het streven zijn, te beginnen bij Brabantse Kampioenschappen en uitbouwend naar Nederlandse Kampioenschappen en als het even kan nog een stapje hoger.

Voor alle atleten dienen er zowel in het zomer- als in het winterseizoen een aantal meerkampen op het programma te staan, en zoals bij alle specialisatiegroepen is ook competitiedeelname een vereiste. Vanaf de CD junioren kan er al – in overleg met de jeugdtrainer – meegetraind worden.

De trainingstijden zijn heel wisselend; iedereen heeft natuurlijk zijn eigen programma, maar gezamenlijk wordt er getraind op donderdag avond en maandag avond om 19.00.  In de wintermaanden wordt er op donderdagavond in de zaal.

De meerkampgroep wordt getraind door Rian Jonkers.